PYRAMIDE SINT WILLEBRORD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 982 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pyramide Sint Willebrord. Meer weten? Ontdek meer

13 jul 2024 om 19:12 Wilde zonder saus maar had met saus en zonder sla,het vlees was erg droog het broodje klef en de friet sponsig dus nee nooit meer
8 jul 2024 om 9:35 Voor 16 uur besteld. maar werd pas een half uur na de gevraagde tijd gebracht. Met hongerige mannen in huis en mijn bestelling die wel op tijd was geleverd moest ik toch delen. Hun eigen bestelling ging ook op.
1 jul 2024 om 3:46 Very tasty food
30 jun 2024 om 20:20 Bakjes knoflooksaus worden steeds kariger. Verder is het eten nog altijd top!
23 jun 2024 om 21:26 Het was drukker dan normaal dus we moesten iets langer wachten. De bezorgster bood hiervoor haar excuses aan. Begrijpelijk maar niet nodig. Het eten was prima.
22 jun 2024 om 21:39 Prima eten van de piramide
6 jun 2024 om 20:13 Heerlijk gegeten en heel warm
2 jun 2024 om 9:55 Onbeleefd. Rare taal. Voor 4.50 zou je toch op zn minst verwachten dat ze het eten naar de voordeur komen brengen en niet lopen te schreeuwen: "hallo, hallo!" Om te kijken of er iemand naar buiten komt. Moest zelf het eten komen halen bij de auto.
26 mei 2024 om 20:21 Eten was niet warm en de friet was klef terwijl wij hadden gevraagt om deze wat door te bakken ben beter gewend van de piramide
22 mei 2024 om 21:41 Er was foutje gemaakt maar na telefonisch contact snel opgelost het was heerlijk
12 mei 2024 om 19:30 Op de afgesproken tijd geleverd. Heerlijk
4 mei 2024 om 20:33 20 min te laat waardoor het eten lauw en de friet nogal klef was.